Září

Mezi nejoblíbenější produkty od beauty bloggers a uživatelů v roce 2020 patří:

  • Boscia Detoxifikační čistič pleti: Tento produkt se stal oblíbenou volbou pro beauty gurus díky jeho schopnosti rychle a efektivně odstraňovat nečistoty a odumřelé buňky a udržovat pleť čistou a zdravou. Navíc jeho výběr změkčujících surovin je vítanou výhodou pro citlivou pleť.
  • Real Techniques Miracle Skvrnitělka: Tato multifunkční skvrnitělka je vůbec nejšikovnějším produktem pro make-up šikovníky. Jeho zpětný štětec vyrovná make-upové linie a vytváří neuvěřitelně dokonalý vzhled. Navíc se chlubí plnícím prostředkem založeným na oleji, což z něj činí must-have pro ty, kteří chtějí vypadat úžasně.
  • Murad Skin Perfecting Lotion: Tento produkt je nezbytnou součástí každodenní péče o pleť. Pleťová lotion nejen hydratuje pokožku díky svým antioxidantům a SPF 30, ale také ji vyhlazuje a ubírá pigmentace. Vhodné i pro všechny typy pleti, je to oblíbený produkt mezi beauty bloggers.
  • Urban Decay Černá kazeta: Černá kazeta Urban Decay je neochvějným oblíbencem uživatelů. Kazeta je kombinací široké škály očních stínů od neutrálních až po odvážné, které zajišťují, že budete vypadat pozoruhodně.

Říjen

Rok 2020 ještě není u konce a v říjnu se beauty bloggers a uživatelé intenzivně zaměřují na svou pomoc při podpoře zdraví pleť po celý rok. Některé z nich se zaměřily na:

  • HISTORIEˇFirming Rich Moisturiser: Tento produkt byl vyvinut speciálně pro vyhlazení vrásek a udržení pleti mladistvé a hydratované. Jeho výběr nejvyšší kvality ingrediencí a spolehlivost jsou oblíbené mezi beauty blogery.
  • Elemis Pro-Collagen Liquid Lift: Tento produkt je osvědčeným oblíbeným uživatelem a je to díky své schopnosti vyhlazovat vrásky hluboko uvnitř kůže. Jeho rostlinné ingredience, jako je kokosový a sójový olej, pomáhají zvojnění kůží a udržet jakákoli tenká kůže hydratovanou.
  • Skinceuticals C E Ferulic: Mezi oblíbencem při péči o pleť je tento produkt série Skinceuticals, který zahrnuje čisticí olej, vitamín E a kyselinu ferulovou. Jeho schopnost pomoci udržovat pleti její zářivou a zdravou kvalitu, je silným tahákem mezi beauty bloggers.
  • CeraVe Hydratační noční krém: Tento produkt se stal hitem mezi všemi beauty-gurami, protože je speciálně vyvinut pro tvorbu hydratace na kůži. Používá kyselinu hyaluronovou, MVE technologii a kolagen. Je to produkt, který je ideální pro kohokoliv, kdo se snaží vyživit a udržet svou pleť v kondici po celou noc.

Listopad

Listopad nám přináší nové trendy, které se zvyšují u beauty bloggers a uživatelů. Mezi nejoblíbenější produkty, které se v tomto měsíci objevují, patří:

  • Caudalie Konturovací sérum: Toto sérum je oblíbené mezi beauty blogery a uživateli díky schopnosti obnovit přirozenou konturu obličeje a obnovit elasticitu kůže. Sérum má sérum založený na olivovém oleji a jemných výtažcích a také poskytuje hydrataci, což je důležité pro obnovu a zpevnění kůže.
  • Too Faced Hangover Primer: Tento produkt se stal hitem mezi make-upovými mistry, protože je nezbytným pomocníkem, aby se udržela při mastné pleti po celý den. Primer hydratuje a hloubkově zpevňuje pokožku a zajišťuje, že make-up trvá své místo a nesplývá.
  • Mario Badescu Smoothing Facial Toner: Uživatelé i beauty gurus milují tento hydratační toner s komplexem vitamínu. Jeho účinek hydratace pokožky je tím nejlepším díky jeho ingrediencím, jako je aloe vera, salicylová kyselina a echinacea extract. Tonik je skvělou volbou pro starostlivost o pleť.
  • Rodin Olio Lusso: Toto luxusní balzámové máslo od značky Rodin je oblíbenou volbou